FotoholicElle

Senaste inläggen

Av Ellinor Innala Nilsson - 5 augusti 2011 17:38

Har haft kidzen på besök idag, mina syskonbarn Hampus & Hannes. Dem två vet verkligen hur man busar, o hur man tar musten ur moster haha :) Men dem är härliga, fulla av energi och roliga att fota :) Bjuder därför på en bild på lille Hannes på ängen utanför vårt hus, älskar att bo på landet!

  

Är ganska tråkigt väder idag så blev lite gråmulna bilder, men man slipper tänka på skuggor iaf :) Sen är det ju tur att man har photoshop.. mindre tur är det att min data håller på att gå i graven.. Den pallar väl inte trycket längre, det värsta är, att den i stort sett bara hänger sig när jag ska titta eller fixa med mina bilder :( har lagt över allt på en extern hårddisk nu men datan behöver nog en omformatering, o själv är man en teknisk iDiot! Får dåndimpen när datan hänger sig!


Nu blir det att göra sig i ordning och bege sig till stora lilla staden Ängelholm, ljusfest ikväll :) Me and my Sambo ska strosa lite, ta med take away hem o titta på rysare ikväll!

ANNONS
Av Ellinor Innala Nilsson - 5 augusti 2011 10:28

 

Vårt sprudlande lilla goseludd som har mer energi än en duracellkanin och är tuffare än en skolpolis. 

ANNONS
Av Ellinor Innala Nilsson - 5 augusti 2011 10:02

Oj, jag lyckades! Jag har en blogg :)

Jag har länge funderat på att skaffa en, men man är ju en teknisk idiot, så det är väl upp till bevis nu om jag grejjar detta, haha :)


Nathalie, Flisan.

Detta är på min själsfrände, bästa vän, följeslagare och bättre hälft, Nathalie. Hon är den som oftast får stå som modell framför min kamera, tillsammans skapar vi konst. Hon har det där vackra, mystiska i blicken och kameran älskar henne. Är så tacksam att ha en så bra vän som Nathalie! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se