FotoholicElle

Senaste inläggen

Av Ellinor Innala Nilsson - 21 augusti 2011 18:33

Då var den sista schemaladga arbetsdagen över :) o en vecka kvar tills det e back in school som gäller! Blev en härlig powerealk direkt efter jobb i ett soligt Båstad med min bättre hälft flisan, massa skvaller o åsikter utbyttes som vanligt :D Så skönt att motionera! Vi pratade om det på jobbet idag, om att gå ner i vikt, äta rätt, träna mm. Själv ställde jag mig på vågen häromdagen, 62.1 kg. Rätt nice! Har tappat 7-8kg sen jag la om min kost o började träna mer på allvar, jäkligt skönt att det ger resultat. O tusan så mycket piggare, friskare o sundare man känner sig! Nu mera får man ju ångest om man inte rör på sig tillräckligt, kände igår att det blivit mycket godis o lite motion så det var bara att hoppa i löpskorna o ta en runda innan solen gick ner. Så himla härligt att springa här på åsen, jäklar vad vackert det är, när solen går nber, daggen lägger sig o musiken pumpa i öronen. Appråpå musik, lägger upp min låtlista jag har när jag springer, dem bästa enligt mig, just nu iaf :)


Eminem ft Rihanna - Im not afraid

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie

Timbuktu - Resten av ditt liv

September - Mikrofånkåt

George Lamdon - Dont stop belivin

Alex Gaudino & Jason Rooney - I love rocknroll

Slash ft Myles Kennedy - Starlight

Petter ft Magnus Karlsson - Du gör min dag

Train - Hey soulsister

Jay Smith - Black Jesus

Jay Smith - White wedding

Jay Smith - Enter sandman

Timbuktu - Dödsdansen

Timbuktu - Sagolandet

Agianst me - If I was a teenage anarkist

ANNONS
Av Ellinor Innala Nilsson - 18 augusti 2011 18:47

:/ Var på banken för en stund sen.. på möte för att se om o hur mycket man skulle kunna få låna om vi hittar ett hus. Det vi bor i nu hyr vi bara, o ägarna vill inte sälja. O den bittra sanningen är ju att man inte vill bo i någon annans hus resten av livet. Man vill kunna ha något eget, där man betalar till sig själv, kan renovera, inreda o bygga som man vill, utan att be om lov o förlora pengar på det. Men till verkligheten hör ju även att du ska vara god för en hel del pengar för att kunna köpa. Det är inte bara att knalla in på närmsta bankkontor o säg att man hittat ett hus man vill låna till o förvänta sig att det funkar.. ack nej.

Visst, man fattar ju att det inte ser ljust ut i dagar som dessa, med en regering som den vi har :/ som tycker att 15% i kontantinsatts, ja det låter ju vettigt, särskillt eftersom huspriserna ligger runt 2milj, o visst, ca 350.000, med lagfart o pantbrev, det är väl rimligt att man har det undanstoppat i madrassen.. eller hur!

Till saken hör ju att jag pluggar.. o tydligen är det inget bra, att investera inför framtiden, skaffa sig en högskoleutbildning som förhoppningsvis leder till en bra o ganska tacksam lön, nä, varför skulle det gynna någon?! Nopp, har du studielån, så räknas inkomsten som noll, att jag sen råkar få in 8.600 fast varje månad av CSN, det är ju pengar som bara går upp i rök, visst..


Ja visst, loppet var ju inte helt kört, o va fan förväntade jag mig egentligen, bra naiv man känner sig ibland. 1,500,000kr som max var det huspris vi kunde titta efter. O nä, det e inte lite pengar, men att bo på bjäre är fan inte billigt heller, o ja vill inte ha ett fancy hus mitt i Båstad eller vid havet i torke, men trotts att du nöjer dig med ett råtthål i skogen, ligger det på bjäre, så kostar det pengar! Visst man kan hitta något fint för dem slantarna, absolut, men det är ju kontantinsatsen som liksom sätter käppar i hjulet.. nä jag har ingen madrass med tusenlappar i. Jag e en vanlig knegare som börjat plugga, hur mycket tror dem att man ska hinna spara? Nudlar i all ära, men jag tänker ta mig fan inte börja vända på trosorna för att jag inte har råd att tvätta! ;)


Ä, ja e kanske glöttig.. men man har ju en dröm, I have a dream.. o man blir väl bara trött på alla käftsmällar man ska få ta för att man e en fattig student ;) Man känner sig så löjlig när man tänker att vi kan äga ett fint hus.. ha, ja när vi e 40 kanske :/ Nä ja e int bitter som Robert Gustavsson säger.Ha, just det, på vägen hem från banken, lite smått deprimerad i bilen, ser vi en text på en bil framför oss.. gissa vad där stod, "på väg mor orealistiska mål" tack för kaffet, see u later alligator. Ödet just slapt me in the face ;)ANNONS
Av Ellinor Innala Nilsson - 18 augusti 2011 14:33

    Min egenmålade skänk i köket, med stämplad text


 

 Min Bror får pryda den :)  


       Griffeltavlan! 


  Paprika på gång :) 


  

 Lilla Hallen med målad tegelsten.

Av Ellinor Innala Nilsson - 17 augusti 2011 21:48

Varit workday idag med! Börjar lida mot sitt slut för detta, skolan börjar snart.. puh, blandade känslor. Man är inte så taggad för långa tågresor, sena kvällar o litteratur så det sticker ut genom öronen på en.. men man får väl se teh big picture, om 3år e jag klar.. puh, den stora bilden var också lite deprimerande ;) nåja, man ska väl bara komma in i pluggandet igen antar ja.


Blev fika med finaste flisen idag efter jobb, den dagliga dosen :) Man är som en diabetiker, o flisan är mitt insulin, hon håller mig på topp! :)

Har redigerat klart bilderna på fina Johanna som ja o Nathalie tog på henne på möhippan, hoppas hon blir nöjd :) Hon var en mycket duktig modell!


Lägger upp lite fina bilder på min bror, de är förvisso gamla men tåls att tittas lite till på ;)


     

Av Ellinor Innala Nilsson - 17 augusti 2011 16:47


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down


I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me
 
I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me 

 

 

 

Av Ellinor Innala Nilsson - 15 augusti 2011 20:14

Min tankar går kring mamma idag. Hon ligger på sjukhus, har blivit opererad i ryggen :/ en planerad operation men inte ack så otäckt. Jag har precis pratat med henne, hon var trött, hungrig o hade ont, fullproppad med den fantastiskt smärtstillande drogen Morfin.. Jag har själv fått erfara den, o när det känns som om man ska dö av smärta är den ta mig tusan en lifesaver! Men det är i doktorns skåp den hör hemma o inte i gränden vid grannkvarteret. Hur som helst mådde hon okej, SKÖNT! Ska förmodligen åka o hälsa på henne imorgon :)


 

Mamma o Ja har inte alltid haft det så bra.. Jag flyttade hemifrån när jag var femton, något som förvisso förde oss mer samman. Jag antar att man inte "saknar kon fören båset är tomt". Är nog inte ensam om att ha ett komplicerat förhållande med sin mamma, men vissa dagar är svårare än andra, dem flesta dagarna blir lättare, allt eftersom tiden går, jag antar att man mognar. I sig själv, i sina tankar och i vanan. Älskar min mamma, självklart. Ibland önskar jag bara att jag kunde ge henne all min styrka, all min energi, att orka, att kämpa, att växa. Jag kramar henne nu, i sinnet. O ja hoppas hon känner den kramen där hon ligger ensam på uppvaket på sjukhuset och förstår att hon egentligen inte är ensam utan bara en bit ifrån.


Drömmar finns, verkligheten också.


Jag fäller en tår för dig.

För att jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Jag fäller en tår för dig.

För att jag ser hur ditt liv brister.


När jag ser på dig ibland önskar jag att det gick att frysa det ögonblicket.

Men sen ser jag någon annan.

Jag vill att du ska vara den du är född till.

Men du ändrar ditt liv för en stund.

Drömmer dig bort till livets ände.

Jag hoppas du en dag kommer förstå.

Varför jag ibland fäller en tår, mamma.

2003 

 


Av Ellinor Innala Nilsson - 14 augusti 2011 16:21

Gårdagen var späckad till öronen med händelser! För det första var jag och fotade en jätte härlig tjej på hennes möhippa :) Nathalie agerade min assistent o nere vid magnarps hamn o in i skogen skapde vi konst o magiska bilder! Johanna hade fått denna fotosessionen av din blivande tärnor o vänner som var med o fixade hennes möhippa. Hon hade ingen aning om något o blev minst sagt överaskade när vi berättade vad vi tänkte göra :) fast glatt överraskad! Johanna hade aldrig varit på något sånt här men hon var hur duktig som helst! O det var såå kul att få göra denna fotograferingen, just nu sitter jag o redigerar bilderna :D


Dagen fortsatte med pengaspenderande o salladätande på Väla med Nathalie, sen blev det hem, slockna på soffan, upp, äta o sen iväg på hustittarjakt med min sambo.. vi har precis fått veta att huset, gården, vi hyr inte kommer säljas :( o vill gärna köpa det.. men det får bli till att leta annat. ingen panik men man får ju se vad marknaden har att erbjuda.


Det blev en snabb kaffe i skogen hos några vänner :) o sen bar det av till bion i Ängelholm.. BRIDESMAIDS stod på chemat, passande för dagen va ;)

Haha stoffe fick stå ut med en tjejfilm, men herrejissesAmandaKorsitaket så bra den var! Se den! Bästa komedin någonsid, vi skratta så vi nästan grät, o bakom oss, satt en kvinna som skratta konstant igenom filmen. Skratta man inte för filmen så var det för henne hahaha!

Av Ellinor Innala Nilsson - 12 augusti 2011 19:30

Oj vilken dag! Eller inte, men den har varit minst sagt hektisk.. Vissa dagar på jobb blir inte som man tänkt sig, o att arbeta med människor innebär att förvänta sig det oväntade.. lite som gevalia ;)


Men hur som helst som klarade jag mig genom denna dagen med, o va fan, en timme på sofflocket o man e en ny människa igen haha :D

Det blev en kortis på gymmet med min alltid trogne träningsmate men skönt att ändå ha fått det gjort, o det är skönt att svettas ;)!


Hade hoppats på att min man hade velat spendera lite tid med mig men han har fastnat i verkstan o svettsar en grill till grannen :O o ja som ville på bio!


Imorgon ska bli en mycket spännande dag!!! Men mer om det imon, avslöjar inget nu ;)


Have a fucking great weekend!!


 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se